Sms de Paste. Mesaje de Paste . Urari de Paste

in noapte sfanta a-nvierii,lumina sa va intre-n casa,si sa aveti cu toti la masa,harul divin de-a da iertarii!HRISTOS A INVIAT!

Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari!
In noaptea invieri , cand clopotele bat va spun din pragul casei hristos a inviat !

cozonacul in cuptor,oua rosii-n cos pe masa,iepurasul e in zor,face curatenie-n casa!hristos a inviat din morti,ca sa ne dea lumina-n suflet,haideti sa il slavim cu toti,prin poezie si prin cantec!SARBATORI FERICITE!


pastele va aduce multa bucurie dak sunteti cuminti. ceea ce va doresc este un fericit paste alaturi de cei drag


Fie ca spiritul Sfant al acestei sarbatori sa ne faca mai buni mai intelegatori mai iertatori cu cei din jurul nosrtu.PASTE FERICIT si HRISTOS A INVIAT


Iepurasul a venit,
Bucurii el ne-a vestit
Sa avem cu totii un Paste fericit! 


Iepurasul mustacios, e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit!


UN PASTE FERICIT TOT CE VA DORITI MULTA SANATATE UN PASTE FERICIT 


Pe vremuri existau Cruci de piatra si Inimi de aur. Astazi Crucile sunt de aur iar inimile de piatra. Fie ca aceasta sarbatoare sa aduca lumina in sufletele voastre , multa bunatate , bucurii si fericire. Paste Pericit.


Candva oameni aveau cruci de lemn si inimi de aur , acum au inimi de lemn si cruci de aur , fie ca Sfintele Sarbatori sa reaprinda aurul din inimile noastre , fie ca Lumina de Paste sa-ti umple sufletul de iubire si sa te bucuri de Sfanta Noapte de I nviere alaturi de cei dragi!


Iubirea Domnul Iisus Hristos ne-a mantuitsi lumina in casa si in suflete ne-a daruit ca noi toti mai buni sa fim. Un Paste fericit!


Iubirea Domnul Iisus Hristos ne-a mantuit si lumina in casa si in suflete ne-a daruit ca noi toti mai buni sa fim. Un Paste fericit!


Lumina lui Hristos cel Inviat sa-ti fie izvor de pace si bucurie a inmii.Paste fericit


Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii.
Hristos a Inviat!

Iepurasul mustacios e de Paste norocos,nu-ti lasa cadou in ghete,are el alte secrete:pasca,oul inrosit,cozonacul,mielul fript si un Paste Fericit!
SFINTELE SARBATORI SA VA INUNDE SUFLETELE DE PACE SI CREDINTA, SA VA UMPLE CASA DE LUMINA SI SA VA ADUCA MAI APROAPE DE CEI DRAGI.


invierea lui ISUS este o minune. Sa regasesti in adancul unui suflet trist si pustiu bucuria, este departe de afi o minune, este marea datori fata de sacrificiul fiului lui DUMNEZEU. un Paste fericit


Va urez mult un paste fericit-iepurasul cel grabit va auce cu mult drag un paste fericit!


Ingerii cu flori in mina,impleteau mindra cununa.Pe cununa_i scris frumos"astazi a inviat Hristos"
Hrisitos a inviat


Un comentariu :

  1. Recomand acest video in limba romana , dureaza 10 minute si va arata o metoda pas cu pas .Intrati pe site sa o vedeti:
    http://www.thepiratetrader.ro/succes-aff052.html

    RăspundețiȘtergere

Ce parere ai ?